SOBRE
ELS CORREMARGE
S

Els Corremarges SCCL som una cooperativa sense ànim de lucre situada a La Sala de Comalats, a la part alta de la Vall del Corb. Treballem per la recuperació i la divulgació dels usos populars de la vegetació.

Per recuperar els coneixements locals sobre les plantes, fem recerca en etnobotànica, entrevistant a la gent del territori i consultant els arxius i la bibliografia disponibles. Difonem aquests coneixements en els nostres tallers, xerrades, passejades guiades i altres activitats.

Treballem particularment sobre les plantes silvestres comestibles, i per això també som recol·lectors. Cultivem i collim flors, herbes i fruits, que utilitzem en les nostres activitats i esdeveniments. Elaborem i comercialitzem conserves artesanes amb fruits silvestres i oblidats. Col·laborem amb diversos restaurants de la nostra zona, amb ells organitzem esdeveniments i els aconsellem sobre la utilització de la vegetació silvestre a les seves cartes.

Som uns apassionats de les plantes i els seus usos, i també assessorem a particulars, entitats públiques i privades, per ajudar-los a utilitzar la vegetació local als seus jardins, parcs o espais verds. Així, seguim difonent els usos de la flora i avancem cap a una jardineria més sostenible.

Sòcies treballadores

Natacha Filippi

Guillem Figueras Moreu

Àngels Mata Sardà

Equip

Lídia Clares Silva